вівторок, 17 березня 2020 р.

Завдання на середу, 18 березня
Українська мова: "Дієслова майбутнього часу" розібрати таблицю с.150-151, "Візьміть до уваги" , виконати впр. 295, 298 (письмово у зошиті), перейдіть за посиланням і потренуйтеся у визначенні часу дієслів Час дієслова.

Математика: у "Мій клас" вам надійшла перевірна робота. Діти, візьміть до уваги! Під час виконання завдань у віконечко відповіді ви вписуєте тільки відповідь, розв'язування записувати не треба (тренуйтеся у чорновику).  Бажаю успіхів у виконанні.

Літературне читання: переказувати п'єсу "Лисиця, що впала з неба" с.124-133, відповісти на питання с. 134, виконати завдання тесту. Пройдіть  за посиланням "Лисиця, що впала з неба"  введіть код, у розділі "Як тебе звати" введіть своє ім'я і прізвище , натисніть "Зберегти" і виконайте завдання тесту.
Код     drr007
   
Природознавство: опрацювати статтю "Форми земної поверхні України і свого краю" с.103-106, повторити "Україна на карті світу" с.101-103. Пропоную переглянути відео (воно допоможе вам виконати тест).
Форми земної поверхні України"

Перейдіть за посиланням "Україна на карті світу" , введіть код whw637  ,  у розділі "Як тебе звати" введіть своє ім'я і прізвище, натисніть "Зберегти" і виконайте завдання тесту.                  
                                Увага!
Діти, виконуйте завдання вчасно! Це важливо! 

Немає коментарів:

Дописати коментар