субота, 16 грудня 2017 р.

     Допомагати
     потрібно 
     завжди



Для нашої школи благодійність — це святе діло. Допомагати потрібно завжди. І не тільки тоді, коли хтось просить. В нашому розумінні благодійність — це не якийсь широкий жест. І справа, навіть, не в грошах. Допомагати потрібно навіть тоді, коли, наприклад, не маєш особливо чим поділитися, але можеш дати гарну пораду, допомогти людині доброю справою, врешті, поділитися останнім. Є таке поняття як людяність. Так от — вона притаманна лише справжнім благодійникам. Добро творити може кожен, але щоб повірити в силу добра, треба розпочати його творити самому. І в наш нелегкий час стає більше таких людей: добрих і чуйних, небайдужих до чужої біди,  людей з добрим серцем і чистою душею. 
Кожен рік в нашій школі проводяться благодійні ярмарки: восени "Благодійний солодкий ярмарок" і у грудні благодійний ярмарок "Подарунки Миколая". До цих заходів заздалегіть готуються діти, батьки та вчителі. Ця подія згуртовує всю шкільну родину. 
В цей день завжди гамірно і метушливо, а ще весело і цікаво. Кожен клас прикрасив свій стіл. І чого тільки там не було: солодощі на всі смаки, чудові саморобки і багато чудового і цікавого. Зійшлося багато покупців, серед яких були і учні, і батьки, і вчителі, і адміністрація школи. Кожен прилавок оточувало багато бажаючих придбати сувеніри чи смаколики. Продавцями були діти і батьки. А навколо панувала святкова атмосфера.
Такі заходи спрямовані на те, щоб виховувати чуйних та добрих дітей. Я сподіваюсь, що наші учні, навіть коли закінчать школу, теж займатимуться благодійністю. 
















































Шановні батьки! Я хочу висловити щиру подяку всім, хто взяв участь у підготовці до цих благодійних заходів. Дякую Вам за добре і щире серце, щедру душу, активну участь у житті нашого класу і школи. 
Шановні Сердюк Світлана Сергіївна
Рєзник Надія Валеріївна
Фєдєчкіна Наталія Павлівна
Макаренко Олена Валеріївна
Біляєва Вікторія Олександрівна
Руда Марина Леонідівна
Степанчак Оксана Сергіївна!
Прийміть щиру подяку за активну участь у підготовці і проведенні благодійних заходів в нашому класі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар