субота, 25 лютого 2017 р.

Міжнародна гуманітарна організація ADRA Ukraina  спільно з всесвітнім дитячим фондом ООН UNICEF проводять заходи щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді.


В рамках цих заходів з нашими дітьми  провели виховні години щодо здорового способу життя і  подарували сувеніри.  
На виховних годинах діти закріплювали правила, які допоможуть їм не захворіти грипом, уникнути розладів шлунку, а також дизентерії, гепатиту А, сальмонельозу і навіть холери. А головне запам*ятали, що здоров*я і гарний настрій починаються з чистоти в усьому!!!










                                       Шановні батьки!
Раджу Вам допомогти вашим дітям зайти на сайт "Рятівники чистоти" за адресою http://7planets.com.ua/uk/

"Рятівники чистоти" допоможуть зрозуміти дітям користь дотримання правил гігієни через ігрові методики, а також сприятимуть здоровому способу життя як малечі, так і дорослих. Під час виконання захоплюючих завдань, подорожуючи ігровим всесвітом, ваша дитина зможе зрозуміти основні принципи здорового життя - чистого повітря, води, навколишнього середовища, дізнатись про користь сонячного світла, фізичних вправ, здорового харчування та відпочинку. Більше того, наприкінці виконаних завдань кожен отримає "Посвідчення Рятівника чистоти". Уявіть, скільки радощів він принесе вашій дитині. 
Катерина Гаватюк вже пройшла всі випробування і отримала посвідчення ПЕРШОЮ!!! МОЛОДЕЦЬ!!!





 А тепер - вперед!!!
У розділі "Безпека життєдіяльності" ви зможете переглянути мультфільм щодо цієї теми.

Немає коментарів:

Дописати коментар